Implantater

Implantaterne, kunstige rødder, er beregnet til montering af alt fra enkelttand, til faste broløsninger, som dækker fra to tænder til en hel kæbe, typisk 12 tænder. Implantater kan også bruges til at holde/støtte proteser.

Vi vurderer sammen med henvisende tandlæge, hvilken type implantat, og hvor mange implantater der vil være mest velegnet i det konkrete tilfælde.

Vi udfører den kirurgiske del af implantatbehandlingen. Det vil sige den kirurgisk konsultation (forundersøgelse), implantatinstallation og hvis kæbestørrelsen er for ringe, kan der nogle gange blive tale om knogleopbygning/transplantation. Efter den kirurgiske konsultation og vurdering, fremlægges behandlingsforslag med prisoverslag. Patienten vil blive kontrolleret hos os, indtil implantatet er helet fuldstændig ind i knoglen.

Din henvisende tandlæge gennemfører herefter den protetiske (montering af krone/bro) del af implantatbehandlingen.

Implantatbehandlingen foretages i lokalbedøvelse. Hvis det ønskes, kan man få en beroligende pille inden operationen efter aftale med os.

Selve indgrebet varer normalt ikke længere end 10-20 minutter. Der går dog derudover lidt tid inden bedøvelsen virker, til den sterile opdækning, samt tid til at give dig vejledning om hvordan du skal forholde dig efter operationen.

Gener efter behandlingen er som regel lette til moderate smerter samt, hævelse.

Du skal forholde dig roligt den samme dag som indgrebet har fundet sted. Se i øvrigt under patient information.

Ønsker du at bestille en tid, kan du benytte knappen nedenfor.

Bestil en tid