Indsættelse af implantater

Implantaterne, også kaldet kunstige rødder, er beregnet til montering af alt fra en  enkelt tand, til faste broløsninger, som dækker fra to tænder til en hel kæbe – typisk 12 tænder. Implantater kan også bruges til at holde/støtte proteser.

Vi vurderer sammen med henvisende tandlæge, hvilken type implantat, og hvor mange implantater der vil være mest velegnet i det konkrete tilfælde.

Implantat­behandlingen

Vi udfører den kirurgiske del af implantatbehandlingen. Det vil sige, at vi både foretager den kirurgiske konsultation (forundersøgelsen) og implantatinstallationen. Hvis kæbestørrelsen er for ringe, kan det i nogle tilfælde blive nødvendigt med en knogleopbygning/transplantation. Efter den kirurgiske konsultation og vurdering, fremlægges behandlingsforslaget med prisoverslag. Patienten vil blive kontrolleret hos os, indtil implantatet er helet fuldstændig ind i knoglen.

Din henvisende tandlæge gennemfører herefter den protetiske (montering af krone/bro) del af implantatbehandlingen.

Indgrebet

Implantatbehandlingen foretages i lokalbedøvelse. Hvis det ønskes, kan man få en beroligende pille inden operationen efter aftale med os.

Selve indgrebet tager normalt ikke mere end 10-20 minutter. Dog skal der afsættes lidt ekstra tid, da vi skal afvente bedøvelsens virkning samt bruge tid på den sterile opdækning og give dig vejledning om, hvilke forbehold du skal tage efter operationen.

Gener efter behandlingen er som regel lette til moderate smerter samt, hævelse. Du skal forholde dig roligt den samme dag, som indgrebet har fundet sted.

Se mere under information om kirurgi 

Ønsker du at bestille en tid, kan du benytte knappen nedenfor.