Becktor & Becktor Specialtandlæger

Hellerup og Østerbro

Velkommen til Becktor & Becktor Specialtandlæger!

Hos os tilbyder vi tandregulering samt implantat- og tandkirurgi for både børn, unge og voksne.
I over 20 år har vi skabt mange smukke smil og sunde sammenbid på vores klinik i Hellerup og senere også på Østerbro.

I 2018 fik vi mulighed for at udvide og åbnede klinikken på Østerbro, hvor vi udelukkende foretager tandreguleringer.

I 2021 flyttede vores klinik i Hellerup til nye lokaler. Her har vi fået endnu bedre og mere optimale forhold, så vi kan give vores patienter – både gamle og nye – den bedste behandling i flotte og nye omgivelser.

På begge klinikker vil vi gøre vores yderste for, at du får det bedste forløb og resultat. Vi ser frem til at tage imod dig både i Hellerup og på Østerbro – alt afhængig af, hvor det er lettest for dig.

Ønsker du at bestille en tid, kan du benytte knappen nedenfor.

Tandregulering og kirurgi samlet et sted

Et smukt og sundt smil

Begge klinikker er indrettet med henblik på, at vores patienter skal føle sig tilpas og velkomne. Der er investeret i moderne teknologi således, at alle behandlinger kan udføres med stor præcision under optimale og sterile forhold.

Som en af de eneste tandlægeklinikker i Danmark, har vores klinik i Hellerup installeret en CT-scanner (I-CAT) i et separat røntgenrum. Med denne form for tredimensionelle optagelser, har vi mulighed for at forbedre vores diagnostik og behandlinger.

Klinikken i Hellerup har seks behandlingsrum, hvoraf to af dem fungerer som operationsstuer. Derudover har vi fået indrettet et højt funktionelt teknikrum med nogle af de førende maskiner, der giver os mulighed for at printe 3D-modeller til brug i udviklingen af forskellige retentionsbøjler.  

Vores filial på Østerbro har to behandlingsrum.

Udfyld venligst nedenstående skema, og vi vil kontakte dig for at aftale en tid. Du er også velkommen til at ringe på telefon 3940 7161 eller skrive til becktor@becktor.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.