Personale

Karin Becktor

Jeg holder meget af at arbejde med børn, unge og voksne. Faget ortodonti (tandregulering) bliver for mit vedkommende aldrig kedeligt. Det er en profession, som giver mulighed for kontinuerlig videreudvikling, og derved mere erfaring, som giver bedre og bedre resultater. Ortodonti indeholder alt, hvad et godt arbejdsliv består af, nemlig udfordringer, inspiration og glade smil.

1990 Tandlæge
1998 Specialtandlæge i ortodonti
2004 ph.d fra Københavns Universitet
2014 Active member Angle Society Europe

Medlem af
Forskning
Hovedsagligt indenfor tanderuption og kraniofacialvækst

Merete

Jeg har 25 års erfaring med tandregulering af børn og unge fra kommunal tandpleje. Det har jeg fundet spændende, sjovt og udfordrende. Hos Becktor, har jeg mulighed for at behandle både børn, unge og voksne med forskellige typer tandbøjler inklusiv Clear Aligners.

Jeg har tidligere undervist på Tandlægeskolen ved Københavns Universitet og har i en periode været ansvarlig for Sundhedsstyrelsens specialspecifikke kurser for tandlæger under videreuddannelse til specialtandlæger i ortodonti. Derudover har jeg været bestyrelsesmedlem i Foreningen af Specialtandlæger i ortodonti i 6 år, og er nu faglig sagkyndig ved Styrelsen for Patientklager.

Mit liv som specialtandlæge har budt på mange spændende opgaver, og det har altid været naturligt for mig at deltage i kurser og holde mig opdateret med nye behandlingsmetoder og forskning.

1990 Tandlæge
1998 Specialtandlæge i ortodonti

 

Medlem af

Foreningen af Specialtandlæger i Ortodonti
European Orthodontic Society

Rikke Gry

Jeg er uddannet tandplejer fra Københavns Universitet i 2002.
Jeg har tidligere arbejdet med tandregulering i kommunalt regi samt på Afdelingen for Ortodonti på Københavns Universitet.

Siden 2005 har jeg udelukkende beskæftiget mig med tandregulering og fra 2007 hos Becktor’s, hvor jeg i tæt samarbejde med Karin Becktor behandler vores tandreguleringspatienter.
Med tandregulering har jeg fundet min niche, som jeg finder spændende, sjov, udfordrende og givende.

At tilbyde de bedste behandlings teknikker er yderst vigtigt for mig, derfor spiller kontinuerlig videreuddannelse en vigtig rolle i mit professionelle virke. Jeg deltager ofte i internationale- og nationale kurser vedrørende tandregulering og relaterede områder.

Rikke

Uddannet tandplejer fra Københavns universitet 1996.

Som nyuddannet arbejdede jeg to år som tandplejer i Schweitz, siden 1998 har jeg udelukkende beskæftiget mig indenfor området tandregulering. Jeg har været ansat i privat regi og i den offentlige kommunale tandpleje, så jeg har stor erfaring med tandregulering for både børn og voksne.

Jeg har i en periode været ansat i et medicinalfirma som CAD/CAM specialist/underviser og senere som klinisk projektmanager for et ortodontisk software program. Her har jeg dygtiggjort mig i den digitale udvikling indenfor tandregulering. Jeg er klinikkens clear aligner ekspert. Vi har derfor mulighed for at tilbyde såvel inhouse aligners samt aligners bestilt fra førende internationale fabrikanter. Jeg holder mig opdateret på internationale kurser.

Fie

Uddannet tandplejer fra Københavns Universitet i 2010.
Har tidligere arbejdet med tandregulering i den kommunale tandpleje.
Har været ansat hos Becktor siden 2017 og beskæftiger sig udelukkende med tandregulering.

Isabella

Tandplejer.
Uddannet fra Københavns Universitet 2012
Har tidligere været ansat i privat praksis.

Rikke

Uddannet klinikassistent i 2013.

Trine

Uddannet klinikassistent i 1990.

Louise

Uddannet tandklinikassistent i 2007.

Har tidligere været i privat praksis, samt 8 år i den kommunale tandpleje.

Günül

Uddannet tandklinikassistent i 2015 

Har tidligere været i privat praksis. 

Serpil

Uddannet klinikassistent i 2002.

Har tidligere arbejdet i privat praksis.

 

Cille

Uddannet klinikassistent i 2015.

Har tidligere været ansat i privat praksis.

Mie

Uddannet klinikassistent i 1998.

Receptionist.

 

Frederikke

Har ansvaret for klinikkens SoMe.

Varetager og hjælper derudover til med diverse opgaver.

Karin

Uddannet som tandtekniker i 1978 fra tandtekniskskole.

Arbejder hos Becktor som tandtekniker, hvor hun laver vores in-house ortodontiske apparaturer.

Emilie

Studentermedhjælper og færdiguddannet som tandplejer i sommeren 2024. Emilie assisterer ved tandregulering, og varetager opgaver omhandlende 3D-printning og tandteknik.

Mai

1.års tandplejestuderende.

Daniella

Sterilmedhjælper

Connie

Jeg tager mig kærligt af bogholderiet og øvrige administrative opgaver, både de små og de store, fra a-z i samarbejde med Mie og Karin.