Tandregulering på voksne

Tænder kan flyttes hele livet

Et stigende antal voksne vælger at få rettet tænder. Smukke og velholdte tænder er ikke kun ensbetydende med, at man får et pænt og ungdommeligt smil, men er også et udtryk for sundhed og vitalitet. Det er vigtigt at ”bide” mærke i, at tænderne forbliver sundere, hvis de står korrekt i kæben.

Tandretning med bøjle

En tandreguleringsbehandling kræver en grundig undersøgelse, analyse og planlægning for at vælge den mest effektive og æstetisk tiltalende behandlingsmetode for dig. Vi ønsker at opnå det bedste resultat, hvor en god funktion og et flot smil er fokus.

Som i arkitektur, er præcis planlægning fundamental for et succesfuldt resultat. Harmoni i ansigtet og lige tænder er væsentlige faktorer, når det gælder planlægningen af din behandling. Lige så vigtig som æstetik, er optimal funktion af tænderne, kæbeled og muskler for at garantere et vedvarende, ideelt helbred i munden.

Udelukkende ‘skæve’ tænder kan behandles uden kirurgi. Men hos voksne patienter med kæbeuoverensstemmelser (fejl på enten størrelse eller position) kan det blive nødvendigt med et kirurgisk indgreb. I disse tilfælde vil der først blive sat bøjle på tænderne, hvorefter kæbekirurgen vil rette positionen på kæberne. Samarbejdet mellem bøjletandlægen og kirurgen kan, selv i de sværeste situationer, føre til fremragende resultater. 

Vores mål er at give hver enkelt patient den bedst mulige behandling. Derfor planlægger vi din behandling ud fra dine behov og individuelle situation.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger din bøjletandlæge

Der er forskellige måder at rette tænder på. Gennem tandregulering alene kan man sagtens få et pænt smil med lige tænder, men det nye smil vil ikke holde længe, hvis biddet ikke samtidig korrigeres. Rettes sammenbiddet ikke, er der en øget risiko for, at du kan få slid på tænderne, problemer med kæbeled, og at tænderne bliver skæve igen.


Vi værdsætter den tillid vores patienter viser os, og vi bruger derfor den nødvendige tid på en grundig forundersøgelse og diagnostik, således at vi kan vejlede dig bedst muligt, når du skal beslutte dig for, om du skal starte behandling hos os. Vi bestræber os på at udføre alle procedurer optimalt, og vores primære mål er, at give dig et sundt bid og et attraktivt smil. Derfor prioriterer vi højt, at tænderne placeres i sund knogle og i en korrekt position i forhold til hinanden og kæbeleddet.


Ønsker du at bestille en tid, kan du benytte knappen nedenfor.

Bøjletyper

Der findes både synlige og nærmest usynlige bøjler. Den type bøjle du får på, afhænger af hvilke behov og ønsker du har.
Vi taler om de forskellige muligheder, der er, ved den indledende konsultation.

Før & Efter