Information om COVID-19

17.12.20

Kære patienter

Vi har stadig åbent og må behandle vores patienter sådan som vi plejer.

Der er dog stadig retningslinjer til hvordan vores dagligdag skal håndteres under
Covid-19:

– Vi er pålagt strenge hygiejniske forholdsregler som at bruge briller, mundbind, visir samt ved visse behandlinger overtrækstøj.
– Vi skal reducere antallet af bookede patienter, så antallet af patienter mindskes i venteværelset. Der må ikke være ugeblade, aviser eller kaffe i venteværelset

Hvordan skal du som Patient forholde dig

Man skal IKKE møde op på klinikken, hvis man har symptomer på sygdom (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskel ømhed eller åndenød).
Hvis du er nærkontakt til en person, som er smittet med Covid-19 skal du følge sundhedsstyrelsens regler om isolation og test.
Hvis du har ovenstående symptomer så ring til os og vi finder en ny tid til dig.
Ledsagende personer skal som hovedregel vente udenfor for klinikken. Prøv at møde op til aftalt tid, ikke lang tid inden, da vi skal undgå ventende patienter i venteværelset.
Der må maximalt opholde sig 3 personer i venteværelset

Du bedes spritte dine hænde med håndsprit så snart du kommer ind på klinikken, og herefter prøve at undgå at røre dig selv i ansigtet eller andre overflader.
Håndspritten finder du på toilettet eller i receptionen.

Vi følger selvfølgelig de nationale retningslinjer for tandklinikker samt sundhedsstyrelsens retningslinjer for hygiejne i forbindelse med Coronavirus/Covid-19.
Du kan finde yderligere information vedr. Coronavirus/Covid-19 på: https://politi.dk/corona